삼겹살

불맛의 정석 지코바 삼겹살 만들기 (돼코바)

페이지 정보

작성자 레시피 읽어주는 여자 작성일22-01-11 00:00 조회5회 댓글0건

본문



지코바 치킨 레시피를 응용한 지코바 삼겹살(돼코바) 입니다!
쫀득한 삼겹살에 매콤달콤한 우동사리까지 함께먹으면 정말 맛있어요
다 먹어갈때쯤 밥이랑 참기름 넣고 비벼먹어야 하는 건 다들 아시죠?


This is charcoal-grilled pork belly with charcoal-grilled chicken recipes!
It's really good if you eat chewy pork belly with spicy and sweet udon noodles.
You all know that you have to mix rice and sesame oil when you're almost done, right?


Recipe blog : https://curious-pig.tistory.com
Insta : https://www.instagram.com/oguogy
Mail : oguogibusiness@gmail.com


#지코바만들기, #지코바치밥, #지코바양념, #지코바먹방

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 10,165건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.gglight.co.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz